Partners

Artistieke partners

Het Nationale Ballet

Het Nationale Ballet toont ballet op internationaal topniveau. Het Balletorkest is de vaste muzikale partner van Het Nationale Ballet.

operaballet.nl

Het Nederlands Dans Theater

Het Nederlands Dans Theater is een eigenzinnig en ambitieus gezelschap dat tot de internationale top van de moderne dans behoort. Het Balletorkest is de vaste muzikale partner van het Nederlands Dans Theater.

ndt.nl

Orkater

Orkater maakt oorspronkelijk en origineel theater. Het is een gezelschap van makers dat zich richt op muziektheatrale mengvormen. Het Balletorkest en Orkater produceerden educatieve familievoorstellingen.

orkater.nl

ISH

ISH is een danscollectief dat verschillende dansstijlen, straatdisciplines en andere bewegingsvormen samenvoegt en verbindt. Het Balletorkest en ISH produceren momenteel een educatieve familievoorstelling.

thisisish.com

Conservatorium van Amsterdam

Het Conservatorium van Amsterdam (CvA) is het grootste en meest veelzijdige conservatorium in Nederland. Het leidt studenten op tot musici op het hoogste niveau. Het Balletorkest werkt samen met het conservatorium van Amsterdam in de Masteropleiding Orkestdirectie.

ahk.nl

Koninklijk Conservatorium

Het Koninklijk Conservatorium te Den Haag is het oudste conservatorium van Nederland. Internationale topmusici en dansers geven er les op het hoogste niveau. Het Balletorkest werkt samen met het Koninklijk Conservatorium in de Masteropleiding Orkestdirectie.

koncon.nl

Zakelijke partners

Ministerie van OCW

Het Ministerie van OCW streeft naar een hoogwaardig cultuuraanbod dat in het hele land voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. De directie Erfgoed en Kunsten van het ministerie streeft naar een hoogwaardig cultuuraanbod dat in het hele land voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Het Ministerie stelt Het Balletorkest in staat haar activiteiten te ontplooien.

minocw.nl

Lesley Moore

Lesley Moore creëert visuele concepten. Het Balletorkest is een van haar opdrachtgevers.

lesley-moore.nl

&samhoud consultancy

&samhoud consultancy is een world class, visiegedreven, gewoon ongewoon adviesbureau dat duurzame en meetbare waarde creëert voor medewerkers, klanten, aandeelhouders en maatschappij. Het Balletorkest en &samhoud creëren samen waarde voor (top)management van gerenommeerde Nederlandse bedrijven.

samhoud.com

Tentoo

Tentoo biedt werkgevers, opdrachtgevers en freelancers payroll- en andere loongerelateerde diensten. Het Balletorkest heeft Tentoo gekozen voor het verlenen van payrolldiensten te behoeve van de gastspelers die voor Het Balletorkest werken.

tentoo.nl

ITPro’s

ITpros is een onafhankelijke provider van Cloud- en IT-diensten. ITpros biedt een variëteit aan diensten op het gebied van consultancy, beheer, connectivity, telefonie en security. Het bedrijf verzorgt alles rondom ICT voor Het Balletorkest.

itpros.nl

TVG

Tol Vork Groeneveld is een full-service administratie- en belastingadvieskantoor, gevestigd te Edam. Het bedrijf verzorgt de administratie van Het Balletorkest.

vorkgroep.nl

IPA-ACON groep

De IPA-ACON groep is een krachtenbundeling van accountants, controllers, administrateurs, belastingadviseurs en consultants, die organisaties voorzien van professioneel financieel maatwerk. Het bedrijf is de onafhankelijke accountant van Het Balletorkest.

ipa-acon.nl

Nieuwsbrief