International Young Patrons Gala

Amsterdam / YPC Gala 2019 / NOB

Het Balletorkest speelt:

International Young Patrons Gala Muziek: o.a. Glazoenov, Glinka, Bizet, Dvorak en Puccini.

i.s.m.Nationale Opera & Ballet, De Nationale Opera Studio en de Junior Company van Het Nationale Ballet.

Na twee jaar afwezigheid is het International Young Patrons Gala op 4 juni terug! Het thema van de avond is <em>Dear Future…</em> Met klassiekers uit het verleden in een nieuw jasje en een frisse blik vooruit, brengen Het Nationale Ballet en Balletorkest een ode aan de toekomst. Voor iedereen onder de 40 jaar, maken we met het rode lopermoment vooraf, de backstage experience in de foyer en een knallende afterparty, het International Young Patrons Gala, tot hét culturele event van het jaar.
<h3>Programma</h3>
Tijdens het verrassingsprogramma begeleidt het Balletorkest zowel opera als ballet. Het podium biedt plek aan jong aanstormend talent binnen Nationale Opera &amp; Ballet, waaronder De Nationale Opera Studio en de Junior Company van Het Nationale Ballet. Het zaalprogramma wordt gevolgd door een groot feest in de foyer met DJ en open bar.

Het Balletorkest speelt deze avond muziek van een keur aan componisten, variërend van Glinka, Bizet tot aan Puccini. Ook klinkt wederom de balletmuziek van de succesvolle productie <em>Raymonda,</em> gecomponeerd door de Russische componist Alexander Glazoenov.

Speeldata:

  • 4 juni 2022 | Nationale Opera & Ballet

Bestel kaarten

SPROOKJES

Het Nationale Ballet, dirigent: Matthew Rowe

GALA

Nationale Opera & Ballet,
dirigent: Matthew Rowe

Nieuwsbrief