Nachtraven

Het Balletorkest speelt:

Nachtraven

i.s.m. ISH

De wereld komt met een klap tot stilstand. Je bent op jezelf aangewezen. De stad is donker en verlaten. In de verte brandt nog een licht.

NACHTRAVEN brengt de dansers van IISH Dance Collective en de musici van Het Balletorkest samen in een voorstelling die alleen in deze tijd van corona kon ontstaan. Een voorstelling over hoe je op jezelf wordt teruggeworpen als de trein plotseling tot stilstand komt. Over het individu tegenover de massa. Over het ongemak en de humor van nieuwe vormen van contact.

Exclusief in het Transformatorhuis van de Westergasfabriek ontvangen we 100 mensen per voorstelling in de setting van een nachtclub. Neem plaats aan een tafeltje rondom het danspodium en beleef van dichtbij een explosieve mix van Hiphop, Break en Experimental Dance en klassieke muziek. Blackstreet meets Igor Stravinsky.

Cast:

Feadan McCall, Lucinda Wessels, Oscar Starink, Thomas Krikken, Tyrone Menig, Abdelhadi Baaddi,  Noa Koch, Sarah Ouakrat, Marie-Cécile de Wit, Juan Pedro Martínez, Marije Slot, Ina Hesse, Joris Wiener, Janet Morgan, Maud van Daal, Ward Assmann, Christiaan Beumer, Erwin ter Bogt, Erik Torrenga, Bram Peeters, Joao Mendes Canelas, Marijn Migchielsen, Peter de Vries, Richard Jansen en Jet Sprenkels.

Marco Gerris, Joris Nassenstein en Jan Pieter Koch: regie, concept en muzieksamenstelling

Mike den Ottolander, lichtontwerp

Stichting Orkestkeuken, realisatie

 

Muziek van o.a. o.a. Stravinsky, Milhaud, Poulenc, Ligeti, Piazzolla en Weill

Toegang: € 25,-. Het eerste drankje is inbegrepen. De gasten van een reservering komen met elkaar aan een tafel te zitten. In verband met corona vragen we u per huishouden een aparte reservering te maken.

Reserveringen via de link of telefonisch via 0900-9203

Speeldata:

  • 18, 19, 24, 25 en 26 september- voorstellingen om 19.30 en 21.30 uur | Transformatorhuis Westergasfabriek

Bestel kaarten

Belle en het Beest


i.s.m. Keja Klaasje Kwestro, Erik van der Horst, Whitney Sawyer, David van Uuden, Lorenzo Capodieci

Het Zwanenmeer

i.s.m Het Nationale Ballet,
dirigent: Matthew Rowe

Nieuwsbrief